Survivor Romania 2021. Daniel Pavel si Marian s-au despartit

0

Daniel Pavel si Marina, iubita lui, au decis ca fiecare s-o ia pe drumuri separate. Prezentatorul TV a facut si primele dezvaluiri despre separare.

Daniel Pavel nu mai formeaza un cuplu cu Marina, iubita lui, pe care o ceruse in casatorie recent, dupa intoarcerea de la Survivor Romania 2021. Cei doi au hotarat de comun acord ca drumurile lor sa se separe, iar prezentatorul TV a vrut ca acest lucru sa se afle chiar de la el.

Daniel Pavel isi roaga publicul care il apreciaza sa le respecte decizia si sa fie cat mai discret cu acest subiect atat de sensibil si personal.

Daniel Pavel si Marina, logodnica lui, s-au despartit. Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania
„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel.”

Daniel Pavel a prezentat cel de-al doilea sezon Survivor Romania care a acaparat inimile a milioane de telespectatori romani ce au stat cu sufletul la gura de-a lungul competitiei din Republica

Dominicana. Sezonul doi al celui mai dur reality show din istoria televiziunii s-a desfasurat pe parcursul a aproape sapte luni in care s-au perindat in competitie aproape 42 de concurenti in taberele Razboincilor si ai Faimosilor. In luna iulie, competitia s-a incheiat cu o Finala in care castigatorul s-a decis LIVE exclusiv prin votul publicului. Cel care a pus mana pe trofeul Survivor Romania, sezonul doi este Zannidache. Marele perdant al competitiei si cel care s-a clasat pe locul doi a fost Andrei Dascalu.

Spune ce crezi