Temperaturi foarte reci în România! Cât de mult vor scădea temperaturile

0

Temperaturi foarte reci în România! Se pare că un val de aer polar va lovi România și va determina scăderea drastică a temperaturilor.

Temperaturi foarte reci în România! Gradele vor scădea considerabil din cauza unui val de aer polar care va lovi România. Weekend-ul trecut, temperaturile au ajuns la stadiul de îngheț în mai multe județe. Meteorologii anunță că serile vor fi în mod special mai răcoroase.

Temperaturi foarte reci în România! Ne așteaptă un val de aer polar
Conform spuselor meteorologilor, temperaturile vor fi în scădere pe tot teritoriul României. Temperatura va prezenta valori apropiate de cele normale luni, șase septembrie, dar apoi vor începe să scadă considerabil şi se vor plasa sub cele normale pentru această perioadă a anului.

Specialiștii ANM atenționează că posibilitatea apariției ploilor va fi mai mare la munte şi în nord-est.

„Cu estimările pe 4 săptămâni putem afirmă că în această săptămână vremea rămâne răcoroasă în ansamblul ei, ploi puţine, poate în weekend să ajungem la câteva zile cu peste 28 de grade, până atunci însă nu”, a explicat Dinu Mărăşoiu, meteorolog ANM.

În București, temperatura va atinge valori apropiate de cele normale pentru perioada actuală, dar, bineînțeles, vor scădea.

Șansele să avem și ploi sunt foarte mici.

Pentru această săptămână, 6 – 13 septembrie 2021, meteorologii au vorbit despre ce fel de vreme urmează să avem.

Conform estimărilor făcute de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturie vor fi mai scăzute decât cele care ar fi normale acestei perioade, în toate regiunile.

Spune ce crezi