Teo Trandafir a dezvăluit pe cine a susținut la Survivor Romania. Ce a spus despre Zanni

0

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a dezvăluit în sfârșit pe cine a susținut dintre concurenții show-ului din Republica Dominicană, Survivor România. În adâncul inimii ei, vedeta Kanal D a sperat tot timpul ca favoritul ei să câștige competiția. Astfel, dorința ei s-a împlinit, iar Edmond Zannidache a ieșit victorios în confruntarea care i-a ținut în suspans pe telespectatori.

Surpriză mare la Kanal D, după ce Zanni a câștigat finala show-ului Survivor România 2021. Acesta și-a adjudecat marele premiu de 250.000 de lei și trofeul Survivor România. Rezultatul acestei competiții sportive i-a bucurat pe mulți dintre telespectatorii Kanal D, dar îm special pe Teo Trandafir. Imediat după ce s-au încheiat filmările la celebra emisiune, Teo a făcut o serie de dezvăluiri care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Teo Trandafir l-a susținut pe Zanni la Survivor România
Dat fiind faptul că meseria de jurnalist o împiedica să-și exprime părerea sinceră despre cine ar vrea să câștige competiția, Teo Trandafir s-a abținut să facă asemenea dezvăluiri în public. Însă imediat cum s-au încheiat filmările la Survivor România, Teo a dezvăluit pe cine a susținut, în tăcere, în tot acest timp. Într-o convorbire telefonică cu Zanni, Teo și-a mărturisit simpatia față de el.

„Nu știam dacă aveam voie să spun asta. Foarte mulți s-au supărat că nu-l susțin pe Zanni. Îmi stătea pe limbă. Îmi venea să mor. Nu pot să influențez publicul. Te iubesc, te aștept cu plăcinte. În timp ce Zanni presta, prestam și noi pe aici, care cu furci, care cu topoare. Ne-am adunat și noi și am tremurat unul pe umărul celuilalt”, a precizat Teo Trandafir.

La rândul său, Zanni i-a mulțumit lui Teo pentru aprecieri și i-a promis că va veni la ea în emisiune cât de curând:

„Teo, te pup, te iubesc! Abia aștept să mă pun pe canapea”, a spus Zanni.

Primele declarații ale lui Zanni la sosirea în România
Zannidache și ceilalți concurenți de la Survivor România 2021 au sosit în România fiind întâmpinați de zeci de susținători, dar și de familiile lor. Alex Velea și prietenii de la studio l-au întâmpinat pe Zanni, după care acesta a făcut câteva declarații despre experiența trăită în Republica Dominicană.

Tânărul interpret l-a învins pe Andrei Dascălu în finala Survivor România, deși ambii au fost extrem de buni de-a lungul competiției. Artistul a declarat că abia așteaptă să meargă la Alex Velea acasă, acolo unde îl așteaptă Antonia și copiii acestora. Întrebat care este cea mai frumoasă amintire pe care o are de la Survivor România, Zanni a spus:

„Cea mai frumoasă amintire… când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. (…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam. Fără ei (n.r. – oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni. În altă ordine de idei, Teo Trandafir este foarte bucuroasă că cel pe care la susținut la Survivor Romania a ieșit învingător.