Tragedie. Un interpret de muzică populară, moarte fulgerătoare la doar 25 de ani

0

Tragedie fără margini. Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară, a murit la vârsta de doar 25 de ani.

Adrian Bâc a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit presei locale din Arad.
Durere în rândul iubitorilor de muzică populară
Curg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut pe Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară, decedat la doar 25 de ani, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, informează Aradon.ro. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai.

Chirurgii nu au putut să-l mai salveze pe tânărul de 25 de ani
tânărul a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc. Medicul chirurg a constatat că afecțiunea de care suferea tânărul era deosebit de evoluată și a decis operarea imediată. Din păcate, tânărul a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă, din cauză că leziunile erau ireversibile.

Eroare de diagnostic?
Deși majoritatea mesajelor postate de prieteni și cunoștințe sunt de condoleanțe, au apărut deja voci care acuză felul în care a fost tratat tânărul: „intervenție de succes a eroilor de la Spitalul Județean Arad!” sau “Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor apropiați la aflarea veștii.

O rudă apropiată a familiei susține că tânărul „s-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – intervenție chirurgicală minoră…
Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit”.