Ultima apariție a lui Vladimir Putin, halucinantă! Tremura și se ținea de masă. Nu a mai fost văzut așa niciodată: „E bine?”

0

În urma întâlnirii dintre Vladimir Putin și Serghei Șoigu, au ieșit la iveală mai multe speculații conform cărora lidrul rus ar fi avut o poziție ciudată, care ar denota că încearcă să ascundă anumite reflexe cauzate de o boală. Întâlnirea celor doi a avut obiect de discuție strategia militară a Rusiei în orașul port Mariupol despre care Vladimir Putin a afirmat că a fost un „succes”.

Ceea ce a atras atenția observatorilor a fost poziția neobișnuită a lui Vladimir Putin. Președinele rus s-a așezat la masă alături de Șoigu și, în același timp, s-a ținut cu o mână de marginea mesei. Această poziție este apreciată ca fiind nefirească. La scurt timp de la apariția imaginilor în spațiul public, zvonurile din ultima vreme conform cărora Putin ar suferi de o boală au devenit din ce în ce mai credibile.

Cu toate acestea, oficialii de la Kremlin au răspuns negativ cu privire la intervenția chirurgicală la care ar fi fost supus Putin pentru un cancer tiroidian, așa

cum a relatat The Moscow Times la începutul lunii aprilie.

„Doar mie mi se pare că Putin într-adevăr arată din ce în ce mai puțin sănătos în fiecare zi de război?”, a întrebat Illia Ponomarenko, un reporter pentru site-ul The Kyiv Independent, pe Twitter. „Văd o diferență drastică între cum se afișa acum. în comparație cu sfârșitul lunii februarie”.

Frida Ghitis, colaborator la CNN, și-a exprimat opinia despre apariția liderului de la Kremlin.

Louise Mensch, autoare și fostă membră a Parlamentului Regatului Unit, a readus în atenție zvonul care circula în urmă cu câteva săptămâni, în care se specula că Vladimir Putin ar suferi de Parkinson.