ULTIMA ORA! Anamaria Rosa Preda, pregătită să ajungă în fața altarului? Ce planuri de viitor are fiica regretatului Aurelian Preda: „Îmi doresc o familie așa cum nu am avut eu”

0

Anamaria Rosa Preda și-a serbat weekendul acesta ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 21 de ani.

Fiica regretatului Aurelian Preda se bucură de tinerețe, plecând în Italia pentru a sărbători alături de familia sa.

Tânăra a fost declarații unice despre planurile de viitor pe care le are, a vorbit chiar și despre căsătorie, dar și cât de mult îi duce dorul tatălui său.

Anamaria Rosa Preda a împlinit chiar zilele trecute 21 de ani, și pentru a-și serba ziua așa cum se cuvine, aceasa a plecat în Italia,

unde se află familia sa. Fiica regretatului Aurelian Preda a vorbit cu emoție despre cum și-a sărbătorit aniversarea fără tatăl său,

dar și cum și vede viața în următorii ani, fiind pusă și problema unei eventuale căsătorii.

Anamaria Rosa Preda și-a serbat ziua de naștere alături de familie și se gândește la căsătorie
Tânăra a declarat că, deși se iubește cu colegul său de scenă, Marinică de la Foișor, nu se gândește însă să ajungă cu acesta în fața altarului.

Totuși, aceasta a recunoscut că și-ar dori să aibă o familie tradițională, în cadrul căreia să existe iubire și respect, recunoscând, totuși, că nu a avut parte de aceste lucruri în familia ei.

„Nu cred că este cazul, cu siguranță dacă voi întâlni omul potrivit voi face pași spre altar. Eu îmi doresc extrem de mult familia pe care nu am avut-o, pentru că eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu.

Mi-aș dori enorm o familie a mea, una tradițională: mama, tata și copii. Dar am tot timpul din lume, va veni și rândul meu când va vrea Dumnezeu. Am un proverb pe care vreau sa-l împart cu toată lumea:

bunătatea este gratis! Așa că, rupeți-vă din timp pentru fiecare persoană pe care o iubiți ca să nu fie prea târziu”, a declarat Anamaria pentru Star Popular.

Cât despre lipsa tatălui său, Anamari Rosa a spus că, deși a simțit iubire din partea familiei ei din Italia, și-ar fi dorit ca și cel care a crescut-o să îi fie alături.

Pe lângă toată fericirea simțită la petrecerea dată în cinstea ei, și tristețea și-a făcut apariția, tânăra dorindu-și ca părintele său să fie în continuare lângă ea și fizic.

„21 ani frumoși în care am trăit momente frumoase, urâte, ca în viata oricui. Sunt foarte fericită pentru ziua de azi, mă simt specială, iubită, împlinită, alături de familie, chiar aveam nevoie de astfel de momente.

Este și o zi emoționantă pentru că tatăl meu mai pune o lună de când a decedat la cei patru ani de zile. E și o zi tristă pentru că absența

lui își spune cuvântul. Modul de a face petrecerile pe care mi le organiza, iubirea lui îmi lipsește,

dar știu că mă veghează de sus, îmi este alături și este bucuros că sunt alături de familia mea, de mama mea. Sper din suflet ca dorința

pe care mi-o pun astăzi să se îndeplinească și cu ajutorul lui”, a mai adăugat Anamaria. scrie spynews.ro