ULTIMA ORA! Camelia Mitoșeru, dezvăluiri în lacrimi! Ce se întâmplă între fiul ei și Noemi: „Mihai încă o…”

0

Camelia Mitoșeru a trecut pirntr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate. Recent, ea a venit în platoul unei emisiuni televizate, unde a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre fiul ei.

Mihai Mitoșeru a fost recent și a vizitat-o pe Noemi, fosta lui soție, cu ocazia zilei ei de naștere.Mama celebrului prezentator tv a vorbit cu lacrimi în ochi despre cei doi.

„Am o noutate pentru voi. Ieri a fost ziua lui Noemi. Mihai i-a cumpărat un cadou, ceva un lănțișor, nu am înțeles bine. S-a dus la ea și i-a dat cadoul și a plecat acasă. Mi-au dat lacrimile un pic, așa. Am sunat-o și eu. Îi urez să fie sănătoasă, dacă vrea să mai fie cu cineva, să fie.Deci eu sunt cu amândoi. Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că dacă

s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine”, a spus Camelia Mitoșeru.

Ce propunere le-a făcut Camelia Mitoșeru celor doi

Camelia Mirtoșeru  e-a porpus celor doi să meargă la un terapeut pentru a își putea rezolva problemele, însă fosta ei noră a refuzat vehement.

„Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat. Mihai e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul.Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost. A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme.

Îl văd mai bine un pic. Ieri, spre exemplu, s-a dus, i-a dus cadoul și a plecat acasă, de fapt, la o aniversarea ceva, deschidere de nu știu…”, a declarat mama lui Mihai Mitoșeru.

Actrița este de părere că cie doi însă se mai iubesc, iar gesturile pe care le fac unul pentru celălalt îi dau de gol. Cu toate acestea, între ei nu mai pare să aibă loc cale de împăcare. Mihai Mitoșeru a suferit foarte mult din dragoste, motiv pentru care este singur de mai bine de doi ani de zile.

„Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere anul trecut. Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o… Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează. Mihai după ce s-a prăpădit prima lui iubire, fata visurilor lui,

cum a venit acasă și mi-a spus prima dată când a văzut-o pe prietena lui din școală, a stat 9 ani singur. M-am speriat îngrozitor, am crezut că nu mai e normal. Mă rugam la Dumnezeu, pentru că mi se părea că e îngrozitor să fii singur. Nu mă miră că acum de doi ani și ceva sunt despărțiți și el e tot singur”, a mai adăugat Camelia Mitoșeru. scrie wowbiz.ro