ULTIMA ORA! Ivan Patzaichin, cel mai mare canoist român, a murit la 71 de ani. Care este cauza decesului

0

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, a încetat din viață astăzi, la vârsta de 71 de ani.

Legendarul canoist Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, a murit la 71 de ani.

A murit Ivan Patzaichin
Celebrul canoist Ivan Patzaichin s-a stins din viață la 71 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Sportivul suferea de o boală incurabilă, despre care familia nu dorește să vorbească.

Chiar dacă familia dorește cât mai multă discreție în această perioadă grea din viața lor, aceasta a avut puterea de a anunța decesul legendarului campion, printr-un scurt mesaj pe pagina de Facebook a sportivului.

Se pare că fostul campion avea probleme de sănătate, deoarece era internat de aproximativ 3 luni la Spitalul Elias din București, potrivit Libertatea.ro. însă, din păcate, starea campionului s-a agravat în ultima lună, iar astăzi, 5 septembrie 2021, a încetat din viață.

Ivan Patzaichin a murit. Reacția COSR
„E legendă… un CampiOM s-a transformat în stea.

Ivan Patzaichin a plecat dintre noi.”, a scris Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook.

„Povestea sa e povestea succesului, a bunului simț și al caracterului. E povestea unui fiu al Deltei care a dat înapoi înzecit și a inspirat oamenii să trăiască frumos. Dincolo de medaliile strălucitoare, 7 olimpice( 4 de aur), cele 21 mondiale (9 de aur), a fost un OM dăruit și generos.

Drum lin, Ivan! Veșnic în inimile noastre! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să odihnească!”, se mai scrie pe pagina COSR.

Spune ce crezi