Un caz la 70 de milioane: insarcinata cu cvadrupleti. Si asta nu e tot

0

Ecografiile din timpul sarcinii reprezinta, pe langa imensul beneficiu de monitorizare a sanatatii bebelusului, un prilej extraordinar pentru parinti de a-si vedea micutul. Mama si tatal au ocazia de a trage cu ochiul si de a vedea ce face fatul in viata intrauterina.

Pentru un cuplu din Statele Unite ale Americii, emotiile din timpul primei ecografii a atins limite greu de imaginat. Ashley si Tyson Gardner au aflat ca vor avea cvadrupleti. Cuplul din Utah s-a chinuit ani buni sa aiba copii. Ashley a fost diagnosticata cu endometrioza cand avea putin peste 20 de ani, iar boala i-a afectat fertilitatea.

Boala este a doua cea mai frecventa cauza a infertilitatii, 30 – 40% dintre femeile diagnosticate fiind infertile. Endometrioza consta in dezvoltarea mucoasei care acopera peretii interni ai uterului in alta parte decat ar trebui precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezica urinara, intestin.

Dupa ani petrecuti in clinicile de fertilizare, Ashley Gardner a reusit sa ramana insarcinata, nu cu un copil, ci cu 4, doua perechi de gemeni identici, un caz de 1 la 70 de milioane. La 27 de ani, blonda a aflat ca asteapta doua perechi de gemeni identici, patru fetite.

„NU DOAR CA AVEM CVADRUPLETI, DAR AVEM DOUA SETURI DE GEMENI IDENTICI, CEEA CE E FOARTE RAR, UN CAZ LA 70 DE MILIOANE”, A DECLARAT TATAL.

La cativa ani distanta de la filmarea acestui video, familia de sase membri e fericita si impartaseste momentele unice cu prietenii de pe conturile de socializare.

Spune ce crezi