Un secretar de stat a demisionat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. „Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea”

0

Un secretar de stat a demisionat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. De atunci, a mai avut două postări: una referitoare la consultări pe problematica tineretului şi cea în care îşi prezenta demisia.

Un secretar de stat a demisionat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului
„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR. Coform lui Klemen Hunor, gestul lui Oltean Csongor „este inacceptabil”, iar el şi-a asumat răspunderea pentru acesta. „Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz”, precizează Kelemen Hunor.

Meciurile de la Euro 2020 de pe Arena Naţională se vor disputa cu spectatori. Câţi oameni vor fi în tribune

La rândul său, Oltean Csongor a scris pe pagina sa de Facebook: „Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.