Veste soc in showbiz! Oana si Viorel Lis se pregatesc sa devina parinti. Au facut anuntul fericit

0

Vestea socanta i-a lasat pe multi masca! Se pare ca Oana si Viorel Lis se pregatesc sa devina parinti. Sotia fostului edil al Capitalei viseaza de multi ani la acest moment important din viata ei. Cei doi soti sunt in culmea fericirii de cand au primit vestea minunata.

Dupa eforturi intense si de lunga durata, Oana Lis a anuntat oficial ca i-a fost aprobat certificatul de parinte adoptator. Vedeta a mai adaugat ca acum asteapta cel mai important telefon din viata ei, cel care o va anunta ca este mamica, in sfarsit.

Veste soc in showbiz! Oana si Viorel Lis se pregatesc sa devina parinti

„Mi-am luat certificatul de parinte adoptator. Eu cand am luat era pe doi ani. Am inteles ca s-a schimbat legea si acum e valabil cinci ani si al meu. Acum este un program pe calculator care e in functie si de profilul meu psihologic si astept.

Am stat pana la 40 de ani de ani fara copil, pot sa mai astept si sunt convinsa ca se va intampla lucrul asta. Eu daca pornesc la un drum nu mai dau in spate. Sunt convinsa ca la anul voi fi mamica”, a declarat Oana Lis, pentru Redactia.ro.

Cei doi au inceput deja pregatirile si au amenajat camera copilului. Nu le pasa daca vor avea un baiat sau o fetita, ci se vor bucura oricum de acest moment emotionant.

„In optiunile mele sunt si baiat si fetita. O mama care adopta e la fel ca o mama care naste. Poate tu-ti doresti baiat sau fata, dar ce vrea Dumnezeu. Am emotii cand ma gandesc la lucrul asta.

Ma bucur de perioada asta si am inceput sa fac schimbari prin casa, sa fac loc in dulap. Si Viorel a cedat locul lui, acolo sa doarma copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregatite din timp”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citata.