Vești despre starea lui Benone Sinulescu. Familia artistului a luat o decizie pe care mulți o așteptau

0

Benone Sinulescu, care a fost găsit inconștient în locuința sa, și dus la o clinică de paleative de lângă orașul Arad, a fost transferat la spital. Familia artistului a luat această decizie așteptată de către cei care îl cunosc și în îndrăgesc pe Benone Sinulescu. Nimeni nu a înțeles de ce artistul nu a fost dus de la bun început la urgențe.

Benone Sinulescu a fost transferat la spitalul din Arad
În cursul zilei de sâmbătă, 10 iulie, artistul Benone Sinulescu a fost transferat de la clinica de paleative de lângă Arad, la Spitalul Județean de Urgență Arad. A fost decizia familiei să fie mutat la spital, și tot familia a cerut conducerii unității sanitare să nu ofere presei informații despre starea de sănătate a artistului.

Așa se face că nimeni nu știe cum se simte acum Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă, joi, 8 iulie, dar vești despre starea lui de sănătate au apărut abia sâmbătă, când fostul lui impresar a declarat că Nea Beni are nevoie de ajutor.

Se pare că artistul se confruntă cu probleme serioase la inimă.

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a spus ieri că nu înțelege decizia familiei de a-l interna pe artist la o clinică de îngrijiri paleative, în loc să-l fi dus direct la urgențe, imediat cum l-au descoperit inconștient în casă.

Ce a spus fostul impresar al lui Benone Sinulescu

Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile, a spus Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

Tot fostul impresar al lui Benone Sinulescu a spus că acesta a început să aibă probleme de sănătate încă de anul trecut, în timpul pandemiei, când a stat izolat și nu a avut acces la un medic de specialitate. Ulterior a fost văzut de către un medic din Timișoara care i-a schimbat medicamentația și i-a spus că trebuie să se opereze la inimă.