Viaţa actorului Dan Bordeianu s-a schimbat total. De ce a renunţat la lumina reflectoarelor şi s-a mutat la ţară?

0

Dan Bordeianu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci toată țara-l știe de când făcea furori în telenovele românești, însă acum vă prezentăm o altă latură a vieții actorului. Iată cum s-a schimbat și ce face acum fostul iubit al Adelei Popescu de când s-a retras din lumină reflectoarelor și s-a mutat la țară.

Dan Bordeianu este un alt om de mai bine de un deceniu, atunci când a făcut două alegeri importante în viața sa: a renunțat la telenovele și s-a mutat cu toată familia la țară.

Viața lui Dan Bordeianu, schimbată total de când a renunțat la telenovele
Așa se face că acum, la 46 de ani, actorul se declară un bărbat împlinit, cu o soție și două fetițe minunate, dar și cu o carieră mult mai pe sufletul lui.

”De multe ori în viață suntem puși în fața unor alegeri care ne salvează sau ne condamnă. Eu am făcut niște alegeri care m-au adus unde sunt astăzi: împlinesc 46 de ani, am făcut niște filme, niște spectacole de teatru, am două fetițe minunate. Acele alegeri m-au adus în punctul în care să mă bucur de toate aceste lucruri frumoase”, a declarat Dan Bordeianu.

Așadar, să începem cu începutul. Întrebat de ce a decis să facă un pas în spate chiar când era pe culmile succesului, Dan Bordeianu, mai sincer că niciodată, a precizat că un actor bun are nevoie să trăiască o viață bună, ceea ce pentru el era imposibil. Spune imposibil pentru că muncea non-stop și, deși o făcea bine, undeva nu se mai regăsea și nu mai era mulțumit de prestația sa, simțind că are nevoie de altceva.

Până să își dea seama ce anume nu era în viața lui, Bordeianu spune că s-a bucurat de un succes colosal, de faimă, fani, bani, lucruri pe care putea să le mai aibă mult timp, dar care, cumva, îl aduceau în pragul disperării.

”Probabil că a fost și ăsta un motiv. Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă. Ca să poți să creezi o altă viață, trebuie să ai timp să respiri și să înțelegi și tu viața ta, că altfel te raportezi la ce? Devii roboțel și joci același lucru. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am renunțat, ajunsesem să joc același lucru. Nu ieșea rău, dar nu mă mai credeam nici eu. Puteam să mai stau așa, mai făceam niște bani. Din perspectiva mea, eu n-am jucat în telenovele, eu mi-am făcut meseria. Poate că ăsta e unul dintre motivele pentru care, la un moment dat, am putut să spun stop-joc. Eu am intrat în acele proiecte neștiind ce va urma. Nu știa nimeni că va fi succesul care a fost. Succesul e o bulă. Ești într-un cerc în care ți se spune în fiecare zi:

„Ești bun, ești tare, ești șmecher, ești un mare actor”. Când auzeam asta cu „mare actor”, înnebuneam”, a mai spus fostul iubit al Adelei Popescu.

Dan Bordeianu s-a mutat la țară
Și, așa cum era de așteptat, pentru că o schimbare nu vine niciodată singură, imediat după ce și-a redirecționat traseul în viața profesională, lucrurile au prins un alt contur și pe plan personal.

De mai bine de 13 ani, fostul iubit al Adelei Popescu, pe lângă renunțarea la aparițiile pe sticlă, a zis ”pas” și traiului la Capitală. Deși multe nume cunoscute preferă lumina reflectoarelor și o locuință cât mai în buricului Bucureștiului, Dan Bordeianu a demonstrat că-și poate face meseria cu brio și de la țară.

Și asta pentru că acum locuiește, alături de soție și fetițe, în casă construită de tatăl său și îmbunătățită, pe ici, pe colo de el. Acest lucru, dar și aerul curat și liniștea satului îi oferă lui Dan Bordeianu șansa de a trăi o altă viață, luând totul de la zero, în tihnă, fără a avea pe urmele sale multe perechi de ochi care să-l ”vâneze” la fiecare pas.

”Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul. Nu e o simplă casă și asta o face foarte mult să se simtă ca acasă. Eu de 13-14 ani, de când stau acolo, n-am mai dormit o noapte în București, pentru că nu era acasă. E tare fain acest sentiment în care ai unde să te întorci, în sensul liniștii și al confortului de a fi tu”, a concluzionat actorul care acum duce parcă o altă viață.