Viorel Lis și-a terminat testamentul! Iată ce îi lasă Oanei: „Eu decid ce facem cu banii”

0

Oana Lis a spus ce scrie pe testamentul soțului ei, Viorel! Ce îi rămâne vedetei moștenire după moartea fostului politician?

Viorel și Oana Lis sunt împreună de peste 22 de ani de zile. Oana a fost criticată de nenumărate ori pentru relația pe care o are cu Viorel, fiind bănuită de cele mai multe ori că îi „vânează” averea și banii. Vedeta a negat vehement că acesta ar fi motivul pentru care este cu Viorel Lis.

În ultimul timp, cei doi soți au avut parte de momente complicate. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat, iar majoritatea sumelor pe care le deține se duc pe tratamente medicale.

Oana Lis a declarat pentru o emisiune televizată că este un moment bun ca soțul ei să-și scrie testamentul.

Fostul politician și-a rezovlat problemele cu fosta soție și copiii la momentul divorțului, iar singurul lucru pe care îl vor primi după moartea lui Viorel Lis este apartamentul în care locuiește acesta, în prezent, cu soția lui, Oana Lis.

Oana Lis a declarat că apartamentul a fost trecut pe numele ei: „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții.

Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mărturisit Oana Lis în timpul unei emisiuni televizate.

Ce pensie deține Viorel Lis?
Oana Lis a dezvăluit faptul că soțul ei are o pensie de 3.000 de lei. Vedeta a mai spus că această sumă nu ajunge pentru acoperirea cheltuielilor pe care cei doi le au, mai ales pentru tratamentele pe care Viorel Lis le urmează în perioada aceasta.

Nu e un secret. Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3.000 de lei. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat. Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei.

Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3.000 de lei. Oamenii nu înțeleg că noi glumim foarte mult și chestia asta că eu trăiesc din pensia lui sunt niște glume foarte proaste sau că îi iau pensia. Eu ca psiholog lucrez doar online. Aș putea să mă angajez undeva, dar atunci cine are grijă de Viorel, cine îl spală pe Viorel, cine îi dă de mâncare lui Viorel? Ar trebui să angajez o infiermieră care să aibă grijă de el.(…) Am renunțat la foarte multe lucruri. Nu am mai plecat într-o vacanță în afară de peste 10 ani. Nu stau cu el pentru bani. Unde sunt banii?”, a declarat Oana Lis.