Viorel și Oana Lis au probleme financiare. Ce pensie încasează lunar fostul edil al Capitalei

0

Viorel și Oana Lis au probleme financiare. Ce pensie încasează lunar fostul edil al Capitalei

Data publicării: 25.06.2021, 17:17

Viorel și Oana Lis au probleme financiare. Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au reușit să treacă peste momentele dificile, chiar dacă multe lume considera că Oana a rămas alături de fostul edil al Capitalei pentru bani. În prezent, aceștia au probleme financiare. Ce pensie primește Viorel Lis?

Viorel și Oana Lis au probleme financiare. Ce pensie încasează lunar fostul edil al Capitalei

Viorel și Oana Lis au probleme financiare. Sunt împreună de mai bine de 23 de ani, iar iubirea lor este necondiționată. Deși există o diferență mare de ani între ei, Oana și Viorel Lis se simt foarte bine împreună. Cu toate astea, în ultima perioadă, Oana și soțul ei se confrunt cu mari probleme financiare. Blondina susține că Viorel Lis are o pensie foarte mică și abia reușește să-i plătească medicamentele.

Oana si Viorel Lis

Mai mult, aceasta compară pensia fostului edil al Bucureștiului cu salariul unei femei de serviciu. Ca orice femeie care se îngrijește, Oana își dorește să meargă să-și facă manichiura sau coafura, dar din cauza probelemelor cu banii, vedeta și-a luat gândul de la acestea. Conform acesteia, Viorel Lis primește lunar, o pensie de 3.000 de lei, iar această sumă o nemulțumește pe Oana Lis. “Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Oana Lis, nemulțumită de pensia lui Viorel Lis

În vârstă de 42 de ani, Oana este de părere că dacă nu ar fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu mai trăia astăzi. Deși multă lume nu a crezut în dragostea lor, Oana a fost mereu lângă Viorel și încearcă să facă totul pentru a-și ajuta soțul.

Cu toate astea, blondina și soțul său se sprijină unul pe celălalt, iar edilul îi este recunoscător soției sale. “Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit pentru că are statut de revoluţionar. Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă. Din fericire am început să câştig şi eu din şedinţele de la terapie. Nu am un salariu aşa mare, pentru că depinde de clienţii pe care îi am. Nu mă pot angaja program întreg deoarece trebuie să fiu cu Viorel tot timpul, să am grijă de el”, a mai declarat soția fostului edil al Capitalei.