Zanni are probleme de sănătate pe viață după Survivor România 2021: “Am fost la RMN si doctorul mi-a zis…”

0

După ce a făcut vizite la spital, Zanni a aflat că una dintre probleme de sănătate pe care le-a căpătat în Republica Dominicană la Survivor îl va urmări mereu.

Zanni a câștigat Survivor România 2021 și a revenit în țară mai fericit ca oricând. După ce și-a dat toate forțele pe traseele din Republica Dominicană, Faimosul a mers la medic pentru a vedea cu câte probleme de sănătate s-a întors acasă.

După ce a venit acasă cu trofeul Survivor România 2021, Zanni a recunoscut că este pregătit să-și caute o casă și să devină independent financiar.

De asemenea, Faimosul a fost la multe vizite medicale pentru a vedea dacă nu a rămas cu probleme de sănătate.

“Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.”, a spus Zanni.

Zanni a descoperit că va avea pentru totdeauna probleme cu genunchiul, asta după ce și-a dat toată forța pe traseele din Republica Dominicană.

“Mi-a zis doctorul ca o sa am dureri toata viata si ca trebuie sa port genunchiera mereu cand fac efort. Am mai multe concursuri la care trebuie sa ma duc si acum am asa un semn de intrebare daca merita sa merg sau nu. Oare merita sa-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?”, a declarat Zanni.about:blank

Zanni își caută apartament și este pregătit să ducă o viață bună așa cum a visat de când era mic.

“Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. unt băiat cu minte,

eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreausă am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă,” a declarat Zanni. scrie kfetele.ro